“Вагнерівців” вивели з-під Бахмута – Міноборони

У передмісті Бахмута на Донеччині російське командування замінило підрозділи приватної військової компанії “Вагнер” на армійські регулярні загони.

В самому ж місті Бахмут на цей час залишаються “вагнерівці”. Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр в Telegram 25 травня.

“На Бахмутському напрямку артилерійськими обстрілами ворог намагається зупинити наше просування по флангах. Зараз ворог підтягує додаткові підрозділи на фланги для посилення”, написала Маляр.

Вона нагадала, що українські війська контролюють околиці Бахмута у південно-західній частині в районі “Літак”. Тим самим спростувавши фейки окупантів, що Бахмут повністю під їхнім контролем.

Де наступає ворог?

Окрім Бахмутського напрямку, ворог наступає на Авдіївському, Мар’їнському, Лиманському та Куп’янському, повідомила Маляр.

“Епіцентром бойових дій залишається Схід. На Авдіївському і Мар’їнському атаки ворога відбиті. Наступальні дії ворога безуспішні”, додала вона.

За словами Маляр, на Лиманському ворог минулої доби взяв паузу і наступальні дії не проводив. На Куп’янському зараз тривають бої.

“Ворог атакує, намагається захопити плацдарм для подальшого просування, зазнає втрат”, зазначила вона.

Доповнюється…