Наречена “Да Вінчі” поділилася щемливими фото із коханим

Наречена загиблого українського героя Дмитра “Да Вінчі” Коцюбайла показала щемливі фото разом із коханим.

Аліна Михайлова знайшла сили для того, щоб взяти в руки речі, які нагадають їй про коханого. Фото вона опублікувала у Twitter.

“Наважилась розібрати речі Да Вінчі і вчергове на друзки. Речі, які купляли разом, мої подарунки, якісь дрібнички, вічні ці краплі в ніс, наші фото, які робили на полароід ще в 2017 році, начата пачка цигарок і одяг, який так пахне коханою людиною”, розповіла вона про свої почуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Петиція Ади Роговцеви назбирала голоси за кілька годин

Аліна показала дитячий малюнок від маленького Івасика, який “Да Вінчі” носив в напашнику. Вона назвала спогади з ним “найдорожчими для себе”.

“Якщо хоть трішки твоє серце буде менше боліти і плакати, і для цього потрібно кричати і говорити на весь світ… Говори. Подумки з тобою. Плачу”, написала Аліна.

Дмитро Коцюбайло з позивним “Да Вінчі” загинув на Донеччині 7 березня. Боєць 67-ї окремої механізованої бригади, комбат загинув в бою під Бахмутом. Дмитро як доброволець пішов воювати ще 2014-го у віці 18 років.

Віддати останню шану прийшли президент Володимир Зеленський, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний, очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов.

Президент передав матері “Да Вінчі” Оксані Коцюбайло відзнаку “Хрест бойових заслуг”, якою його посмертно удостоєно. В 2021 році Дмитро отримав звання Героя України із врученням ордену “Золота зірка”.