Настя Каменських поділилася фото з мамою

У День матері співачка Настя Каменських поділилася фото зі своєю мамою Лідією Петрівною.

Вона привітала всіх мам зі святом в Instagram.

“Мама”. Мабуть, не існує іншого такого слова, у якому б вмістилося стільки любові та турботи, тепла та підтримки. Саме тому сьогодні особливий день, коли ми маємо можливість ще раз сказати своїм матусям, як сильно їх любимо та цінуємо”, написала НК.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вікторія Бекхем показала святкову вечерю до Дня матері

Настя Каменських також зазначила, що в цей день хоче підтримати мам вихованців фонду Tabletochki, які щодня мріють про те, аби їхня дитина була здорова:

“У нас з вами є можливість допомогти їм наблизити здійснення цих мрій! Адже Tabletochki спеціально до Дня матері активували “Крамницю дарунків на здоров’я”, завдяки якій ми можемо надіслати підтримку таким сильним та незламним матусям, які разом зі своїми дітками боряться за їх життя. Переходьте за посиланням у моїх сторіз та купуйте особливі подарунки для онкохворих діток, які допоможуть наблизити здійснення мрій кожної мами!” закликала Настя.

День матері в Україні відзначають щороку в другу неділю останнього місяця весни. Цьогоріч свято припало на 14 травня. У більшості країн світу День матері святкують днем раніше.

Відзначати День матері запропонувала американка Анна Джервіс 1908 року. 1928 році вперше День матері відсвяткував Союз українок Канади, а 1929 року свято прийшло до Галичини.

Законодавчо святкування Дня матері в Україні встановлене указом президента від 10 травня 1999 року.