Рожевий колір у трендовому манікюрі Barbiecore: фото “лялькового” дизайну

Головний тренд цього весняно-літнього манікюру Barbiecore.

Важлива та невіддільна характеристика тренду рожевий колір, пише Vogue.

Дизайн з багатьма відтінками рожевого, блискітками, надлишковістю та вайбом 2000-х років уривається у теплий сезон.

Barbiecore має стати одним із найбільших трендів 2023 року і манікюр тут не виняток. Безліч градієнтів рожевого вибухнуть вже невдовзі разом із фільмом, де головну роль Барбі зіграла Марго Роббі.

“Конотації рожевого еволюціонували з часом. Колір, який колись сприймався інфантильним та суто гендерним (“рожеве для дівчаток”), в якийсь момент став кольором активізму та зухвалості”, йдеться в матеріалі.

Рожевий обирають американська політикиня Ненсі Пелосі, світові зірки Джей Ло та Кім Кардаш’ян. Як зазначається, рожевий часто носять і чоловіки.

“Зараз політичні активісти привласнили цей колір, використовують його в акціях протесту та для демонстрації своїх вимог… Уперше за понад століття рожевий набуває нейтральних якостей і більше не використовується для контролю статі. У цьому є щось дуже свіже та захопливе”, пояснив професор бізнес-школи моди ISEM Педро Мір.

Креативний директор Valentino П’єрпаоло Піччолі створив спеціальний відтінок рожевого у співпраці з Інститутом Pantone PP Pink.

“Популярність цієї родини кольорів зростає по всьому спектру”, пояснив віцепрезидентка Інституту Pantone.

Одним з найпопулярніших нейлдизайнів вважають класичний червоний. Багато хто обирає саме його завдяки жіночному й елегантному вигляду на нігтях. Та іноді хочеться урізноманітнити відтінки.

Стильною заміною може бути цегляний. Цей колір, який між червоним і коричневим, затишний і вдало підходить для холодної пори року. Найкраще підходить до м’яких форм овалу чи квадрату. Відтінок має стильний вигляд і на коротких, і на довгих нігтях.