Такого прогнозу не чекав ніхто: астролог здивувала гороскопом на 12 травня

12 травня у ваше життя повернуться люди з минулого. Не варто їм довіряти і пускати надто близько до себе. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Цього дня обставини не сприятимуть результативній роботі, – говорить астрологиня. – Особливо якщо йдеться про бізнес і фінанси. Протягом доби відчуватиметься брак матеріальних ресурсів. Фінансові ризики не виправдаються. Краще працюватиметься найманим робітникам. Враховуйте низьку працездатність. Частіше робіть перерви на відпочинок. Брак кисню впливатиме на працездатність. По можливості менше часу проводьте в приміщеннях. Виходьте на свіже повітря. Не час думати про поповнення в родині. Для цього краще підійдуть вихідні. Літні люди потребуватимуть більше уваги. Знайдіть час на спілкування з ними. Частіше телефонуйте родичам, підтримайте добрим словом самотніх сусідів. Вболівайте за наших захисників та не забувайте донатити на армію. Це час особливих новин із передової. Вкотре переконаємося у міцності та мужності українського війська”.

Овен (21 березня 20 квітня)

Перегляньте список завдань на весну. Спробуйте довести до ладу усе, що працює абияк. Переберіть гардероб, змініть колір волосся. Вам пасуватимуть будь-які зміни в іміджі.

Телець (21 квітня 20 травня)

Побачите друзів і родичів, з якими не зустрічалися роками. Не дозволяйте цьому дню перетворитися у час бурхливих суперечок. Нотаріуси та юристи допускатимуть помилки у документах. Не спішіть купувати квартиру чи земельну ділянку”.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Здивуєтеся, як багато непотребу назбиралося за зиму. Приберіть у шафі, в коморі і на балконі. Подбайте про повноцінне харчування і нормальний сон. Зменшіть кількість спожитої кави. Налягайте на сік та воду.

Рак (22 червня 22 липня)

Вам вдасться здолати усі перепони на шляху до мети, яку собі ставите. Не шукайте винних серед найближчого оточення. Розслабитися допоможе робота у садку. Добрий час, аби саджати троянди та сіяти квіти.

Лев (23 липня 23 серпня)

Поверніться до ранкових пробіжок. Це допоможе підняти настрій та розвантажити голову. Не розповсюджуйте пліток та сенсаційних новин. Тягнутиме у місця, де народилися чи виросли. Вдалий період, аби відвідати батьків.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Ваш гаманець помітно спустошувався протягом тижня. Доведеться купувати подарунки. Будьте щедрими, коли обираєте їх для мам і дружин. Утримайтеся від закордонної поїздки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну нарешті йде потепління

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Менше часу проводьте вдома. Найважливіші події відбуватимуться на роботі. Плануйте щільний графік зайнятості. Добрий час для початку нового оздоровчого курсу.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Доведеться виконувати невластиві для вас ролі. Не переймайтеся. Беріться за нове. Зараз усякий експеримент буде для вас корисним. Вдалий період для навчання. Можна удосконалювати свої уміння, вивчати іноземні мови чи вчитися водити авто.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Через завантаження на роботі забудете привітати друзів із днем народження. Ніколи непізно зателефонувати і побажати чогось хорошого людині, яку любите і цінуєте. Ввечері не поспішайте додому. Послухайте спів птахів у парку. Випийте какао чи поласуйте морозивом.

Козоріг (22 грудня 20 січня)

Накопичилося багато домашньої роботи. Присвятіть більше часу хатнім справам. Плануйте похід по крамницях. Куплені речі служитимуть довго. Стережіться укусів кліщів. Перевіряйте свій одяг та шкіру після прогулянки у парку і лісі.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Виникатимуть одне за одним непорозуміння з молодшими родичами. Не ставайте в опозицію до малечі. Шукайте спільні теми для розмови. Триває вдалий період. Добре піде родинний бізнес.

Риби (21 лютого 20 березня)

Будьте обережні, коли висловлюєте свою думку. Не переходьте на особистості. Так недовго нажити собі ворогів. Непростий день для менеджерів та керівників. Залишайтеся вимогливими. Але й не забувайте піклуватися про людей.

Астрологиня приголомшила прогнозом на 8-14 травня. Довідайтеся першими, кому та що принесе тиждень великих можливостей.