Українська блогерка заступилася за хлопців, які слухали Лєпса і назвала ЗСУ “виродками і дном”

Блогерка зі Львова Христина Горун, більш відома під псевдонімом “Чорна Мамба”, вирішила заступитися за хлопців, які слухали пісні прихильника російського диктатора Володимира Путіна Григорія Лєпса в центрі Львова.

При цьому дівчина образила українських військових, армію назвала “дном” та заявила, що Україна ніколи не переможе у війні. Про це пише “24 канал”.

Також скандальна блогерка заявила, що буде продовжувати слухати російське, тому що українська музика “для рагулів”.

Вона назвала українську музику “жахливим несмаком”, а слухачів української музики “рагулятами”. Блогерка заявила, що їй “доводиться терпіти” українську музику скрізь, тож вона “знесе кашкет” тому, хто зробить їй зауваження за прослуховування російської музики.

При цьому вона заявила, що ніколи не перепросить за свої слова, однак згодом все ж вибачилася, про це нижче.

“Та-та, нашліть і на мене мусарів, я х*р вибачусь. Можу хіба на відео ще раз всіх вас на**й послати”, написала блогерка.

Дівчина закрила свій профіль, але на цьому скандал не закінчився. Її аудиторія почала писати їй гнівні коментарі, тож далі її ще більше “понесло”.

Вона цинічно назвала наших захисників “дном” та “примітивними виродками”. На її думку, “вони нічого не можуть і не переможуть”.

Блогерка любить відпочивати “по-багатому”. У своїх соцмережах вона хизується шопінгом й відпочинком у дорогих ресторанах та готелях як в Україні, так і за кордоном. При цьому більшість роликів зняті під російську музику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська порноактриса поскаржилася на дороги у Чернівцях: їй запропонували роботу

За даними ЗМІ, після її обурливих заяв вона опинилася у чорному списку львівських закладів, зокрема Emily Resort, Grand Hotel та “Банк готель”.

Після розголосу ЗМІ та у соцмережах, Христина Горун записала відео з вибаченнями. Вона заявила, що коли їй пояснили, чому сталася ситуація із прослуховуванням музики Григорія Лєпса у центрі Львова, то думка у неї одразу змінилась.

При цьому вона заявила, що “не впевнена” в тому, що бридкі речі про ЗСУ писала вона. А якщо й писала, то в перші дні повномасштабної війни, тому що в неї був стрес і вона злилася, що Україна не стримала наступ.

Вона також повідомила, що її акаунт тричі зламували.

“Я навіть спілкувалася зі своїм другом-військовим, він мені пояснював всі нюанси і я дійсно змінила свою думку. Якщо я це писала, бо я не впевнена (доказати це зараз буде практично неможливо), але конкретно перед ЗСУ я вибачаюсь”, сказала вона.

Вона запевнила, що це абсолютно щирі вибачення.

“Коли я відчуваю за собою вину, коли я дійсно неправа. За таке дійсно вибачаюсь тому, що це неправильно. Неважливо, чи це було на емоціях, чи це був стрес”, заявила блогерка.

У центрі Львова троє молодиків 8 травня влаштували скандал із російською музикою

В авто вони увімкнули Григорія Лєпса, який активно підтримує режим диктатора Володимира Путіна, війну проти України та перебуває під українськими та міжнародними санкціями. Про це у Facebook повідомив львівський журналіст Роман Гурський.

Він також опублікував відео розмови з молодиками. Журналіст підійшов до хлопців й запитав, чи “нормально їм слухати москальську музику зараз”. Один з пасажирів хотів вирвати у нього з рук мобільний та нецензурно лаявся.