У Міноборони сказали, що буде з РФ після поразки у війні

Після поразки Російської Федерації у війні проти України всередині держави-окупанта виникне бажання реваншу.

Схожа ситуація відбувалася у Німеччині, де реваншистські настрої почали культивуватися після поразки у Першій світовій війні, заявив міністр оборони Олексій Резніков в інтерв’ю “РБК-Україна”.

“Пригадайте, Адольф Гітлер саме повернувся з фронту. Розчарований солдат почав розповідати натовпу, чому треба йти воювати. Тому бажання реваншу буде після поразки росіян у цій війні. Тому потрібний міжнародний трибунал, умовний “Нюрнберг-2”, сказав він.

Чітка ціль України вихід на кордони 1991 року та покарання винних в агресії, щоб у майбутньому країна була захищеною, наголосив міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полетіли голови: Путін звільняє військових командирів

Резніков додав, що з РФ потрібно зробити країну, яка розвивається, а режим у Кремлі може змінитися. Переговори вестимуть уже не з режимом диктатора Володимира Путіна, а з його наступниками.

“Дипломатичний шлях можливий, коли слабшають ресурси агресора, але він все одно хоче щось виторгувати. Він захоче виторгувати зняття якихось санкцій, можливість щось продавати, торгувати, щоб за щось жити. Вони можуть залишитися ідеологічно тими ж, але прізвища будуть іншими. Їм буде легше кивати на попередників: мовляв, це вони все зіпсували”, резюмував очільник оборонного відомства.

У Росії вже понад рік розглядають так званий трансфер влади, але поки що не можуть його втілити.

У Москві може статися “палацовий переворот”, який ніхто не побачить публічно, вважає начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Він наголосив, що військово-політичні еліти РФ уже давно обговорюють кандидатуру наступника російського диктатора Володимира Путіна.