Стало зле в прямому ефірі: Ердоган розповів про свою хворобу

Під час прямого ефіру на телебаченні президенту Туреччини Реджепу Таїпу Ердогану стало зле.

Тому його передвиборний виступ довелося перервати, повідомляє TRT World.

Ердоган у вівторок виступив з трьома промовами напередодні парламентських і президентських виборів 14 травня. Ввечері мало відбутися його інтерв’ю для Ulke TV і 7 каналу у прямому ефірі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент Туреччини показав новий танк Altay

Але через щільний графік президента його виступ на телебаченні почався на півтори години пізніше запланованого часу. А потім був перерваний через 10 хвилин після початку. Ефір продовжився приблизно через 10 хвилин, і Ердоган вибачився за те, що йому стало зле.

“Вчора і сьогодні були важкі дні. Тому я захворів на шлунковий грип”, ‒ сказав президент.

Турецький лідер відповів ще на кілька запитань, перш ніж завершити прямий ефір.

Видання нагадує, що з моменту обрання мером Стамбула в 1994 році 69-річний Ердоган не програв жодних виборів жодному опоненту. Загалом за всю свою кар’єру він програв лише двічі під час своїх перших двох кампаній у 1980-х роках.

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив про необхідність терміново провести реформу Ради Безпеки ООН. Порядок, що обмежує долю людства п’ятьма країнами, не є стійким, заявив турецький лідер на вечері з іноземними послами і дипломатами в Анкарі.

Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган 25 березня поговорив телефоном із президентом РФ Володимиром Путіним. Йшлося в тому числі й про Україну.