Генерал дав прогноз щодо закінчення війни в Україні

Війна в Україні завершиться лише у разі розпаду Російської Федерації.

Мирне врегулювання можливе виключно, якщо країна-агресорка розпадеться на дрібніші та менш могутні держави, заявив головнокомандувач Силами оборони Естонії, генерал Мартін Херем, передає Bloomberg.

“Немає нічого, що могло б призвести до мирного врегулювання в Україні, окрім розколу Росії. Я не бачу щасливого кінця цієї війни. РФ повинна розпастися на маленькі держави, які не мають так багато влади та амбіцій”, сказав він.

Для країн накшталт Естонії це означає, що вони мають бути готовими до постійної загрози безпеці на своїх кордонах, додав Херем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полетіли голови: Путін звільняє військових командирів

“По суті, сьогодні ми все більше рухаємося до ситуації з Ізраїлем. А це означає, що ми постійно повинні бути готові до того, що щось почне відбуватися. Це станеться не сьогодні і не завтра, але часи не стають більш мирними”, наголосив генерал.

У Росії вже понад рік розглядають так званий трансфер влади, але поки що не можуть його втілити.

У Москві може статися “палацовий переворот”, який ніхто не побачить публічно, вважає начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Він наголосив, що військово-політичні еліти РФ уже давно обговорюють кандидатуру наступника російського диктатора Володимира Путіна.