Дві родини невиліковного Брюса Вілліса привітали актора з днем народження

У голлівудського актора уже хворого на афазію 68-річного Брюса Вілліса лікарі діагностували лобно-скроневу деменцію. 19 березня він відсвяткував свій день народження у колі друзів та рідних.

Дружина зірки 44-річна Емма Гемінґ разом із доньками, а також ексдружиною 60-річною Демі Мур, влаштували для хворого актора родинне свято. Зворушливим відео колишня Брюса поділилася у Instagram.

“З днем народження! Ми так раді, що змогли відсвяткувати твій день народження сьогодні. Любимо тебе і любимо нашу сім’ю. Дякуємо всім за любов і теплі побажання. Ми всі їх відчуваємо”, підписала щемливі кадри Демі Мур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Брюса Вілліса та Демі Мур розсекретила першу вагітність

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Demi Moore (@demimoore)

Рідні заспівали для актора та підготували святковий пиріг зі свічками. На відео Брюс намагався бути активним та весело підспівував, підтримуючи свою велику родину. У кінці Вілліс ефектно задув свічки з криком “ура”.

Водночас уважні фанати помітили, що з кожним разом Брюс має все втомленіший вигляд. У кадрі зірка з’явився без переднього зуба, що також схвилювало шанувальників.

Щасливі миті поруч із коханим на архівних кадрах учора показала й дружина актора Емма, яка стала для нього голосом і комунікатором. Подружжя виховує двох спільних доньок: Мейбел Рей та Евелін Пенн. У своєму аккаунті Гемінґ розмістила романтичне відео та зворушливо звернулася до Вілліса:

“Він чиста любов. Його так люблять. І я буду любити його завжди. З днем народження, мій солоденький! Моє побажання Брюсу на день народження: продовжуйте згадувати його в своїх молитвах. Його чутлива душа відчує найщиріші вібрації. Дуже вдячна усім за любов і турботу про нього”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вагітна донька Алека Болдвіна та Кім Бейсінгер влаштувала епатажну вечірку в стрипклубі

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Афазія це розлад, який найчастіше викликається інсультом. Також він може бути викликаний травмою голови або, в рідкісних випадках, неврологічним захворюванням. Симптоми хвороби можуть впливати на мовлення, розуміння та здатність читати. У деяких випадках афазію можна лікувати за допомогою логопедії.

У Брюса Вілліса і Демі Мур є троє спільних доньок 34-річна Румер, 31-річна Скаут та 28-річна Таллула. Пара була разом 13 років. 2000 року актори розлучилися, але Мур із Віллісом залишилися у теплих стосунках: вони часто зустрічаються усією родиною на посиденьках.

Вілліс отримав зірку на Голлівудській Алеї слави у Лос-Анджелесі, де вшановуть легенд кіно, телебачення та музики.

Актор народився на військовій базі США в Німеччині в 1955 році, виріс у Нью-Джерсі. Популярність йому принесла роль приватного детектива Девіда Аддісона у фільмі “Місячне сяйво”.

У березні торік ЗМІ повідомили, що Брюс Вілліс завершує кар’єру в кіно. Причиною цього рішення стало те, що в кінозірки виявили афазію розлад мовлення, що виникає після пошкодження мозку.

Згодом стан здоров’я хворого на афазію американського актора погіршився. Зірка дедалі рідше впізнає рідних і не завжди розуміє, що вони йому кажуть. Зокрема, знаменитість мало що може сказати сам.