Данілов попередив світ щодо загрози масового голоду

Російський президент Володимир Путін хоче влаштувати у світі масовий голод.

Тому його потрібно зупинити якнайшвидше, сказав секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов в інтерв’ю “Радіо Свобода”.

“Чому я зараз кажу про турбулентні процеси? Річ у тому, що світ не хоче визнати дуже просту річ, що коли у нас відбувається війна зараз, коли Російська Федерація напала на нашу країну підступно, і процеси, які відбуваються, будуть відображатися найближчим часом на всьому світовому співтоваристві. Що робить Путін? Він має велике бажання, щоб найближчі рік, два, три з’явилося таке явище, як голод. І те, що ми вже не зможемо постачати стільки продуктів, скільки ми постачали до цього як країна, яка годувала величезну кількість населення у світі, Путін буде цим користуватися. І майте на увазі, рік, два, три ці так звані голодні мігранти мають десь з’явитися”, сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лавров розродився новими фейками про G20, ЄС і українське зерно

Апарат РНБО презентував президенту та Кабміну розрахунки. Згідно з ними, коли світ у 2040-2050 роках вийде на населення приблизно у 10 млрд, додатково знадобиться 265 млн т протеїнів.

“Де їх брати світ не знає. І чим більше буде територій, на яких будуть відбуватися такі речі, які сьогодні відбуваються на території нашої країни, це будуть ще більші виклики”, наголосив Данілов.