Росіяни масовано обстріляли українське місто: наслідки у фото

За минулу добу росіяни вбили двох жителів Донеччини та поранили ще 14. На Донецькому напрямку найінтенсивніший вогонь росіяни вели у Курахівській громаді.

Курахове зазнало двох масованих обстрілів вчора вдень і ще трьох сьогодні вночі, заявив уранці 11 березня голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко в Facebook.

“Росіяни застосували артилерією і касетні боєприпаси. Під обстріли потрапили центр міста, околиці та промзона. Пошкоджено 14 багатоповерхівок та лінії електропередач. По Авдіївці ворог стріляв із “Градів”. Є влучання у житлові квартали. Вночі відбулися обстріли Мар’їнки, Катеринівки та Георгіївки. На Волноваському напрямку під вогнем Вугледар, Новоукраїнка та Богоявленка”, ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бої за Луганщину: повідомили останні новини зі східного фронту

На Горлівському напрямку вночі загинула людина і ще одна отримала поранення у Бахмуті.

“Протягом ночі гучно було в Часовоярській громаді, де росіяни поцілили у промзону. Костянтинівку ворог накривав вогнем сім разів учора, обстріляв і сьогодні вдосвіта. У Соледарській громаді потерпають Оріхово-Василівка, Федорівка та Роздолівка”, додав Кириленко.

На Лисичанському напрямку один будинок пошкоджено у Сіверську. На території громади постраждали Дронівка, Платонівка і Серебрянка. Тривають обстріли Торського і Зарічного Лиманської громади.

За минулу добу противник здійснив 71 обстріл Херсонщини, випустивши 335 снарядів з важкої артилерії та “Градів”. Є жертви серед цивільного населення: три людини загинули, ще п’ятеро дістали поранення.

Місто Херсон ворог обстріляв чотири рази. 14 снарядів влучили у житлові квартали, приватні й багатоквартирні будинки.