Українські полярники замилували світлинами закоханих пінгвінів

Українські полярники зі станції “Академік Вернадський” в Антарктиці показали добірку фото закоханих пінгвінів до Дня святого Валентина.

Пінгвіни вважаються одними з найвірніших тварин, заявили 14 лютого у Національному антарктичному науковому центрі.

“Війна розлучила тисячі закоханих людей. Багато хто зараз далеко від своїх других половинок, які героїчно тримають фронт, і дуже сумують за ними. Віримо, що любов і добро неодмінно здолають зло і темряву. Нехай усі наші кохані повертаються до нас якнайшвидше із миром і перемогою”, зазначили полярники в новому романтичному дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські полярники замилували фото новонародженого пінгвіненяти

Пінгвіни є одним із символів свята усіх закоханих. Це птахи з найромантичнішими звичками.

Під час залицяння самець пінгвіна знаходить найгладший камінчик, щоб подарувати його самці. Якщо їй сподобається подарунок, вона покладе його у гніздо. Після цього птахи вже удвох збирають запас камінчиків, щоб підготуватися до висаджування яєць.

Самці пінгвінів також можуть фізично виражати свою прихильність. Тварини танцюють від радості, коли бачать кохану самицю. Коли пінгвіни знаходять “своє кохання”, вони також можуть співати для обраниці.

Українські полярники зі станції “Академік Вернадський” показали нові фото тюленів Мирка та Мрії. За місяць дитинчата підросли та стали дуже активними.