В ЗСУ розповіли, які підрозділи окупантів воюють під Бахмутом

Окупантів з ПВК “Вагнер”, які воюють під Бахмутом зараз підсилили мотострілецькими підрозділами однієї з бригад регулярної армії Росії.

Крім того, їх підтримують артилерія і авіація регулярного війська РФ, в інтерв’ю “24 Каналу” розповів речник Східного угрупування Збройних сил України Сергій Череватий.

“Головна сила, яка супроводжує “вагнерівців” вогнем, це регулярні війська. І також там є мотострілецькі підрозділи”, зауважив речник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог рахує втрати: ЗСУ повідомили гарні новини з передової

З початку року окупанти менше використовували авіацію, а зараз за можливістю штурмову авіацію це Су-25 або різні типи армійської авіації від Мі-8 і Мі-24 до Ка-52.

“Вони її використовують там, де мають розвіддані або відеоспостереження там, де є мінімальний ризик ураження системами ППО або в цей момент немає нашої винищувальної авіації”, наголосив Череватий.

Росіяни випускають некеровані ракети і одразу розвертаються і відходять. ЗСУ одразу збиває ворожі літаки, які збиває.

Російські війська продовжують наступальні дії на Донбасі.

Намагаються прорвати українську оборону на кількох напрямках.

Найгарячіша ділянка фронту нині на Бахмутському напрямку.

Судячи з карти боїв, на окремих ділянках фронту Збройні сили України вдало контратакують. Також українські військові продовжують завдавати ударів по тилових позиціях росіян, штабам та накопиченню окупаційних військ.