Щонайменше 10 замахів ‒ як Москва хоче вбити Буданова

На керівника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова було скоєно щонайменше 10 замахів.

Про це розповіла близька до нього людина, повідомляє The Washington Post.

Зокрема, у 2019 році під його автомобіль було закладено вибухівку, але вона здетонувала передчасно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли Україна звільнить Крим ‒ Буданов зробив прогноз

Видання пише, що Буданов живе у своєму офісі, веде обережний спосіб життя і рідко з’являється на людях. А в кабінеті керівника ГУР цілодобово грає класична музика. В кутку захована зброя, а на столі лежать набої.

“Буданов залишається мішенню для Кремля, адже після вибуху на Кримському мосту в жовтні Москва назвала винуватцями агентів ГУР на чолі з головою. Стрімкий злет Буданова до рівня одного з наймолодших генералів в історії України прискорився у серпні 2016 року, коли підполковник Федеральної служби безпеки Росії був убитий у Криму. Вважалося, що Буданов був одним з українських спецоператорів, які працювали в тилу ворога, і пізніше він був нагороджений українським “Орденом мужності” за нерозголошені операції”, ‒ йдеться у статті.

Видання нагадує, що керівником ГУР Буданова призначили у 2020 році, коли йому було лише 34 роки.

“Щось сталося… І після цього почалися всі замахи на моє життя”, ‒ розповів Буданов.

У Росії також є свої колаборанти. Кремлю варто побоюватися, оскільки вони розуміють, що їхня країна повинна бути іншою. Про це розповів керівник Головного управління української розвідки Кирило Буданов в інтерв’ю The Washington Post.

Керівник Головного управління воєнної розвідки Кирило Буданов сказав, якими бачить майбутні відносини між Україною та Росією. За його словами, це буде “складний процес”. Про це він заявив в інтерв’ю виданню Wirtualna Polska.