Секс-символ українського кіно Цимбалюк розсекретив свої гонорари

Український актор 33-річний Тарас Цимбалюк відверто розповів про гроші й свої гонорари в кіно. Зірковий красень зізнався, що до повномасштабної війни вони в нього були “шалені”.

Після серіалу “Спіймати Кайдаша” він став одним із найпопулярніших українських акторів, передає “Слава+”. Цимбалюк не приховує, що майже завжди знімався заради грошей, бо більшість своїх проєктів вважає “лайном”. За один знімальний день він заробляв від 15 до 50-70 тис. грн.

“Влітку 2022 року зіграв у короткометражному фільмі, а заплатили, на диво, як і до війни. Знаю статистику, що знімається три-чотири проєкти зараз. До повномасштабного вторгнення було приблизно 50 паралельно. Багато продакшнів відчули, що можемо навесні-влітку знімати. У всякому разі телефонують, запитують зайнятість, хтось мене бронює. Я вірю, що це все дасть якийсь поштовх”, розказав він.

Актор чесно зізнався, що комплексує через відсутність роботи та грошей “у таких об’ємах, в яких хотілося б”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарас Цимбалюк отримав повістку до військкомату й зізнався, чи піде захищати Україну

“Я люблю бути впевненим у своєму майбутньому, щось планувати. Тут не знаєш, що буде через пів року. Зараз у мене потреби мінімальні, 50−70 тисяч на місяць. До війни не було страху вискочити за якийсь бюджет. Поїхав ти на Мальдіви добре, не поїхав теж нормально. Зараз треба якось планувати. Це відчуття не дуже приємне, воно трохи розхитує чоловічий стрижень, який я тільки почав нащупувати”, зізнався Цимбалюк.

Цимбалюк відверто зізнався, що до війни мріяв побудувати кар’єру в Російській Федерації. Упродовж декількох останніх років він став справжнім секс-символом українського кіно, але вісім років тому намагався досягти успіху в Москві. Зірка серіалу “Спіймати Кайдаша” до початку повномасштабної війни знімався в російських проєктах.

Українській актор Тарас Цимбалюк висловився про російську телеведучу Ксенію Собчак, яку не пустили в один з барів у Грузії. Він не лише вважає, що ресторатор з Тбілісі вчинив правильно, а й назвав його “кльовим чуваком”.

Колишня кандидатка в президенти Росії і телеведуча Ксенія Собчак обурилася, що росіян пускають у бар в Грузії лише після анкетування і з гаслом “Слава Україні” в закладі. Натомість власник бару Dedaena Bar у Тбілісі Дато Лапаурі нагадав скандальній телеведучій, що Росія країна-агресор, і що росіяни обрали Володимира Путіна президентом.