Ракетний удар по Дніпру: 17 людей вважаються зниклими безвісти – ОВА

Станом на 18 січня в Дніпрі залишаються невпізнаними 12 тіл і фрагментів тіл, які виявили під час розбору завалів житлового будинку, зруйнованого російською ракетою 14 січня.

17 осіб досі перебувають у списку зниклих безвісти. Про це в ефірі телемарафону повідомила речниця Дніпропетровської ОВА Наталія Бабаченко.

“Рятувальна операція завершилася вчора (17 січня Gazeta.ua). На цей час російська ракета забрала 45 життів. На цей час 12 тіл і фрагментів тіл ще не ідентифіковані. За цю добу лише трьох людей впізнали. 17 осіб залишаються зниклими безвісти звичайно , вони можуть бути серед тих, кого ще не впізнали”, повідомила вона.

Бабаченко повідомила, що за останню добу кількість поранених зросла до 80.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Просто випарувалися”: мер Дніпра пояснив, чому тіла деяких загиблих можуть не знайти

“Напередодні вечері по медичну допомогу звернулася 80-річна жінка її госпіталізували з контузією та забиттям головного мозку. 25 людей залишаються в лікарнях, серед них троє дітей”, повідомила речниця.

За її інформацією, з 18 під’їздів будинку чотири непридатні для життя. Без житла залишилися близько 400 людей.

“Троє дітей у результаті трагедії залишилися сиротами. Зокрема, це брат і сестра, які перебувають у лікарні. Вони переїхали з батьками з Нікополя тікали від ворожих обстрілів. У дітей лишилися бабуся і дядько, які зараз оформляють опіку. Також загинули батьки дівчинки 4 років. На момент вибуху вона перебувала в гостях у бабусі. Зараз бабуся оформляє опіку”, повідомила Бабаченко.

Водночас, за її словами, у будинок уже повертають світло, тепло і воду.

Станом на ранок 18 січня більшість під’їздів уже зі світлом і опаленням. Є певні труднощі з відновленням водопостачання, але і цю послугу обіцяють повернути за кілька днів.

14 січня російські терористи обстрілом зруйнували багатоквартирний житловий будинок у Дніпрі. Під завалами опинилися люди.

Внаслідок ракетного удару по багатоповерхівці загинули 45 мирних жителів, 80 отримали поранення.

Під час ракетної атаки по Дніпру окупанти могли цілитися у Придністровську ТЕС.

Але стара та не високоточна ракета Х-22 влучила саме у багатоповерхівку. Таке припущення в інтерв’ю Василю Голованову висловив мер міста Борис Філатов.