Теракт росіян у Дніпрі: під завалами багатоповерхівки живі люди, вони пишуть СМС – мерія

На місці знищеної російськими терористами багатоповерхівки в Дніпрі ведуться пошукові роботи, ліквідуються завали.

Місцева влада знає, що під завалами є живі люди, які пишуть СМС-повідомлення з проханням про порятунок, розповів заступник мера Дніпра Михайло Лисенко, повідомляє Gazeta.ua.

“Періодично ми робимо моменти “тиші” – і люди з-під завалів кричать, щоб їх не пошкодити. Хотілося б робити роботу швидше, але робимо з мінімальною шкодою, щоб люди при цьому не постраждали, щоб не було завдано шкоди залишилися в живих” – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масований ракетний обстріл України: Кислиця різко звернувся до Радбезу ООН

На цю мить невідома доля мінімум 26 осіб, які все ще можуть залишатися під завалами зруйнованої росіянами багатоповерхової будівлі.

14 січня вдень російські терористи цілеспрямованим ударом знищили багатоповерховий будинок у Дніпрі. Станом на вечір 14 Січня число загиблих в результаті ракетного удару по багатоповерхівці в Дніпрі зросло до дванадцяти осіб, серед них 15-річна дівчинка.

Відомо, що російські терористи випустили по багатоповерховому житловому будинку в Дніпрі крилату ракету Х-22 з району Курська в Російській Федерації. Ця ракета призначена для знищення авіаносців, вага її боєголовки – майже тонна.