Зіркова нерухомість: хто із знаменитостей став власником найдорожчих маєтків

Підвищення відсоткових ставок та хвилювання, спричиненні нестабільністю фондових ринків у світі, спровокували просідання ринку елітного житла. Однак це не ніяк не вплинуло на бажання знаменитостей оновити свої помешкання.

Видання Mansion Global розповіло, якими угодами з купівлі-продажу відзначився ринок елітного житла у 2022 році. Хто із зірок став щасливим власником нової нерухомості.

Сільвестр Сталлоне продав маєток за $58 млн

Сільвестр Сталлоне розпочав 2022 рік із продажу будинку у Лос-Анджелесі. Початкова вартість помешкання склала $110 млн, однак ціна виявилася зависокою. Зрештою житло продали. Новою власницею будинку стала британська співачка Адель.

Маєток, площею 1950 кв.м, захований за воротами та оснащений системою охорони. Архітектура будинку виконана у середземноморському стилі. У головному будинку спроєктовано 6 спалень, двоповерхове фоє, кінотеатр, тренажерний зал, сигарна кімната із панорамними вікнами.

Роббі Вільямс продав житло за $85 млн

Цієї весни репер Дрейк викупив лос-анджелеський мегаособняк, що належав британському музиканту Роббі Вільямсу.

Площа ділянки становить трохи більше ніж 8 га. Окрім головного будинку тут розташовані басейн, тенісний корт та гостьовий будинок. Ділянка захована за пишною рослинністю.

Адам Левін та Бехаті Прінслу продали маєток за $51 млн

Фронтмен гурту Maroon 5 Адам Левін та його дружина, модель Бехаті Прінслу, продали свій маєток у Лос-Анджелесі.

Комплекс включає будинок площею 836 кв м, гостьовий котедж, офіс та оздоровчу будівлю. На ділянці також є театр, ігрова кімната, баскетбольний майданчик, басейн, спа-салон, літня кухня і курник. Спальня господарів має власне патіо, дві вбиральні та ванну кімнату облицьовану каменем.

Річард Гір купив маєток за $10,8 млн

На початку липня актор Річард Гір купив маєток музичної пари Пола Саймона та Еді Брікелл у штаті Коннектикут.

Просторий маєток в англійському стилі складається з двох будинків, усього у них 6 спалень. Головна резиденція 1938 року вирізняється високими стелями, великими вікнами, камінами та столярними виробами ручної роботи.

Дженніфер Еністон купила маєток Опри Вінфрі за $14,75 млн

У 2022 році свій будинок у Каліфорнії продала також Опра Вінфрі. Новою власницею житла стала акторка Дженніфер Еністон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шер і Том Круз, Куніс і Маколей Калкін: зіркові закохані, про яких навіть не здогадувалися

Згідно із лістингом, це фермерський будинок у тосканському стилі, збудований наприкінці 1990-х років. Тут спроєктовано 4 спальні. А житлова площа усього помешкання складає 401 кв м.

Марк Волберг продав маєток за $79,5 млн

Аби продати свою нерухомість американському актору Марку Волбергу довелося знижувати ціну з $87,5 млн.

Особняк площею понад 2787 кв м у Беверлі-Хіллз вміщає 12 спалень та 20 ванних кімнат, парадну вітальню та їдальню, бібліотеку з дерев’яними панелями, домашній кінотеатр, невеликий бар, винний льох та дегустаційний зал.

Особлива увага приділена спортивним зонам, серед них професійний тренажерний зал, поле для гольфу, майданчик для баскетболу, басейн-грот та скейт-парк.

Американська акторка й співачка 53-річна Дженніфер Лопес показала раніше небачені фото з весілля з актором 50-річним Беном Аффлеком.

Виконавиця виклала в Instagram короткий ролик, де показала, яким для неї виявився 2022 рік. За допомогою слайд-шоу Лопес підбила підсумки минулого року й похизувалася яскравими моментами. Серед них було чимало знімків з Беном Аффлеком, зокрема з весілля, яке відбулося наприкінці серпня.