“У Путіна є лише один варіант” – Кулеба про результати війни

Російський диктатор Володимир Путін не зможе перемогти у війні проти України.

Єдине, що йому залишається, прийняти свою поразку, повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в інтерв’ю National Public Radio.

“Дивлячись на поле бою і на ситуацію, думаю, що у Путіна не надто багато варіантів. У нього є тільки один, але він не хоче його приймати. Це програш війни”, сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кулеба зробив заяву щодо мирних переговорів України та РФ

Кулеба зазначив, що складність і трагедія цього моменту полягає в тому, що російський диктатор не бажає дивитися правді в очі та шукає вихід.

“Кидає в бій все більше ресурсів, намагаючись перемогти будь-якою ціною. Але цього не станеться. Він не виграє”, впевнений міністр.

У Росії посилюється роль приватної військової компанії “Вагнера”. ЇЇ засновника Євгена Пригожина перетворюють на альтернативний центр сили.

Це безперечно є ознакою відчаю, в якому перебуває Кремль у зв’язку з невдачами в Україні, заявив на брифінгу представник Державного департаменту Сполучених Штатів Америки Нед Прайс.

У нього запитали про позицію Вашингтона щодо посилення впливу Пригожина, якого вважаю наближеним до президента Росії Володимира Путіна. Прайс зазначив, що це “свідчить про те, що росіяни все частіше звертаються до радикальніших засобів для перекидання сил в Україну”.