Росія засекретила списки знищених в Макіївці окупантів

Списки ліквідованих у Макіївці мобілізованих росіян не будуть опубліковані.

Усю наявну інформацію у військових комісаріатах доводять персонально членам сімей військовослужбовців, пояснив військовий комісар Самарської області РФ Олексій Вдовін, інформує The Insider.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не Макіївкою єдиною: у мережі з’явилися фото знищених окупантів у Шахтарську

Інформацію повідомлять або під час звернення, або, стосовно низки військовослужбовців, здійснюють сповіщення персонально співробітники військових комісаріатів.

“По-перше, це персональні дані, по-друге, це, звісно, робота для іноземних розвідок, для виявлення і проведення провокаційних заходів проти родичів військовослужбовців”, сказав він.

У новорічну ніч завдяки точному удару Збройних сил України у Макіївці вдалося ліквідувати майже 400 мобілізованих росіян. Ще до 300 загарбників отримали поранення різної тяжкості, повідомили у ЗСУ.

Зазначалося, що російські солдати дислокувалися в будівлі місцевого професійно-технічного училища №19, куди і поцілили наші захисники.

Спочатку Росія офіційно підтвердила загибель лише 63 військових. Згодом міноборони країни заявило, що кількість загиблих у Макіївці зросла до 89.