Різдво Христове ‒ кращі привітання у віршах, прозі та листівках

Свято Різдва Христового ‒ одне з наймагічніших в українській традиції. Це день, коли особливо хочеться вірити в добро та зміни на краще.

Українці 7 січня найбільше зичитимуть один одному здійснення спільної мрії всього народу ‒ якнайшвидшої перемоги у розв’язаній державою-терористом Росією війні. Gazeta.ua зібрала теплі різдвяні привітання у листівках, віршах та прозі.

Привітання з Різдвом у картинках

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Yasno сказали, чи вимикатимуть киянам світло на Різдво

Привітання з Різдвом у віршах

День святий Різдва Христового

Бажаю щастя Тобі земного,

Бажаю в душах відродити

Уміння вірити, любити,

А Бог щедрою рукою

За Твою віру, за терпіння,

Своє надасть благословення.

***

Куті cмачної,

Коляди гучної,

Щасливого Різдва

І на весь рік добра!

***

Дзвінка лунає коляда,

Зоря Різдвяна сяє з неба,

Бажаю радості й добра,

І ще всього того, що треба!

***

Хай у Вашій хаті злагода панує,

Хай любов дитяти за вами мандрує,

Зичу господарям щастя й врожаю,

Усім добрим людям здоров’я бажаю!

***

Зі світлим Різдвом вітаю!

Бажаю від краю до краю

Здоров’я та мирного неба.

Хай справи вдаються, як треба.

Хай світлою буде дорога.

Хай геть оминає тривога.

На серці хай радісно буде.

Хай мир і добро будуть всюди!

Привітання з Різдвом у прозі

З Різдвом Христовим! Нехай це чарівне свято наповнить ваше життя світлом, теплом, радістю та благополуччям. Бажаю вам миру, добра, кохання, сімейного затишку. Нехай ангел-охоронець оберігає вас від усіх бід та негараздів!

***

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю, щоб це по-справжньому казкове свято подарувало найщиріші емоції та приємні несподіванки. Нехай жоден із днів не обходиться без щасливих та радісних моментів. Нехай зігрівають душу сімейні зустрічі, а в будинку завжди панує затишок та добробут.

***

У світле свято Різдва бажаємо вам добра і щастя, благополуччя та затишку вашому будинку, душевної теплоти, взаєморозуміння та підтримки в сім’ї. Нехай життя ваше буде мирним, спокійним, щасливим.

***

Христос народився, щоб осяяти душі своїм світлом. Тепер це світло є у кожного з нас. Тож бережімо його, цінуймо та щедро ділімося з тими, хто його потребує! Щасливого Різдва!

***

Свято Різдва Христового найбільший подарунок від Бога! Тож хай Господня благодать, милість та ласка завжди скеровує та освітлює ваш шлях! Щасливого Різдва!

Президент Володимир Зеленський привітав українців з Різдвом. Сказав, що всі ми разом велика українська родина.

“І хоч би де ми перебували зараз удома, на роботі, в окопі, у дорозі, в Україні чи за кордоном, наша родина об’єднана як ніколи. У своїй мужності, незламності, взаємоповазі й взаємодопомозі. Об’єднана у своїй вірі в перемогу. Ми однаково її наближаємо. Щодня”, сказав у привітанні президент.