ЗСУ знищили штаб росіян, де радилися офіцери РФ: які наслідки

Українські захисники продовжують знищувати російських загарбників та ворожу техніку.

Зокрема, підтверджено ураження живої сили та техніки загарбників у попередні дні. Так, у Донецькій області знищено чотири самохідні артилерійські установки 2С7 “Піон”. Про це у неділю, 25 грудня, повідомив Генштаб ЗСУ.

Також повідомляється, що в районі Забариного Херсонської області уражено штаб окупантів, де проводили нараду офіцерів Південного військового округу збройних сил Російської Федерації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На “концерті Кобзона” аншлаг: за добу ЗСУ знищили сотні окупантів

“В результаті до 70 військовослужбовців отримали поранення. Кількість загиблих уточнюється”, йдеться у повідомленні.

Авіація Сил оборони протягом доби завдала двох ударів по районах зосередження окупантів, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили п’ять пунктів управління та район зосередження живої сили противника.

“Протягом доби окупанти завдали ракетного удару по району Куп’янська Харківської області. Також здійснили понад 10 обстрілів із реактивних систем залпового вогню. Загроза ворожих авіаційних та ракетних ударів по об’єктах критичної інфраструктури залишається на всій території України”, повідомили у командуванні.

За останні місяці Росія змогла набрати велику кількість мобілізованих.

Але розпочати широкомасштабні наступальні операції загарбникам не дозволяють проблеми з боєприпасами. Про це в коментарі “24 каналу” розповів генерал-лейтенант ЗСУ у відставці, військовий експерт Ігор Романенко.

Окрім того, за його словами, Росія використовує ще радянські підходи до ведення бойових дій.