ЗСУ знищили штаб росіян, де проводилась нарада офіцерів: які наслідки

Українські захисники продовжують знищувати російських загарбників та ворожу техніку.

Зокрема, підтверджено ураження живої сили та техніки загарбників у попередні дні. Так, в Донецькій області, знищено чотири самохідні артилерійські установки 2С7 “Піон”.Про це у неділю, 25 грудня, повідомив Генштаб ЗСУ.

Також повідомляється, що в районі Забариного Херсонської області уражено штаб окупантів, де проводилась нарада офіцерів південного військового округу збройних сил російської федерації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На “концерті Кобзона” аншлаг: за добу ЗСУ знищили сотні окупантів

“В результаті до 70 військовослужбовців отримали поранення. Кількість загиблих уточнюється”, йдеться у повідомленні.

Авіація Сил оборони протягом доби завдала два удари по районах зосередження окупантів, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили п’ять пунктів управління та район зосередження живої сили противника.

“Протягом доби окупанти завдали ракетного удару по району Куп’янська Харківської області. Також здійснили понад 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Загроза ворожих авіаційних та ракетних ударів по об’єктах критичної інфраструктури залишається на всій території України”, повідомили у командуванні.

За останні місяці Росія змогла набрати велику кількість мобілізованих.

Але розпочати широкомасштабні наступальні операції загарбникам не дозволяють проблеми з боєприпасами. Про це в коментарі 24 каналу розповів генерал-лейтенант ЗСУ у відставці, військовий експерт Ігор Романенко.

Окрім того, за його словами, Росія використовує ще радянські підходи до ведення бойових дій.