Путін знову завів казку про росіян, “які готові віддати усе за батьківщину”

Переважна більшість росіян готові “все покласти” заради своєї країни.

І взагалі Росія особлива країна, в якій живуть особливі люди. З такою заявою в ефірі програми “Москва. Кремль. Путін” виступив російській диктатор Володимир Путін.

“Що стосується основної частини 99,9 відсотків наших громадян, наших людей, які готові все покласти в інтересах батьківщини, тут для мене незвичайного нічого немає. Це просто зайвий раз переконує мене в тому, що Росія особлива країна. І у нас живуть особливі люди”, видав він.

За його словами, це нібито “підтверджується протягом усієї історії існування Росії, і сьогодні ще раз”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Рухаємося до трибуналу” ‒ у Зеленського потролили Путіна

Путін додав, що його нібито не дивує те, що деякі люди поводяться “не так, як справжні патріоти”.

“У будь-якому суспільстві завжди є люди, які насамперед думають про свої особисті інтереси, але я їх особливо не засуджую, оскільки кожна людина має право вибору”, сказав президент РФ.

Путін веде агресивну загарбницьку війну проти України, виправдовуючи її то нібито бажанням України напасти на РФ, то якоюсь вигаданою загрозою з боку Заходу і НАТО, то бажанням нібито захистити людей Донбасу, то наміром “об’єднати російський народ”, то міфічною боротьбою з “нацистами-націоналістами”.

Російський диктатор Володимир Путін розродився черговими заявами щодо війни в Україні й можливості переговорів.

Він вкотре запевнив, що Росія “діє в правильному напрямі”, мовляв, іншого вибору, “крім захисту своїх інтересів, вона не має”. Про це Путін сказав інтерв’ю пропагандистському каналу “Россия-1”.

Водночас диктатор знову заговорив про переговори й звинуватив Україну.