Зеленський попросив США розібратися з союзником російських терористів

Президент України Володимир Зеленський в ході свого виступу в Конгресі попросив США розібратися з головним союзником російських терористів Іраном і його режимом.

За словами президента, це тільки питання часу, коли Іран і РФ спробують атакувати інші західні країни, повідомляє Gazeta.ua.

“Коли Росія не може захопити наші міста, вона намагається зруйнувати їх. У цій геноцидній війні Росія знайшла союзника – Іран. Іран надсилає сотні смертоносних дронів Росії. Це загроза для нашої критично важливої інфраструктури” – нагадав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данілов звернувся до іранських інструкторів

Зеленський додав, що один терористичний режим знайшов інший такий же, повністю союзний йому, що породжує величезну небезпеку для цивілізованого світу.

“Це лише питання часу, поки вони завдадуть удару по іншим нашим союзникам, якщо ми їх не зупинимо зараз. Це потрібно зробити” – резюмував він.

Тим часом адміністрація президента Сполучених Штатів Америки Джозефа Байдена створила велику робочу групу з розслідування потрапляння західних технологій в іранські дрони.

Також у Сполучених Штатах Америки уважно стежать за ситуацією навколо потенційних переговорів між РФ та Іраном щодо передачі Росії балістичних ракет. Але поки що підтверджень отримання росіянами цих ракет немає