ЗСУ рознесли пункти управління окупантів. Є знищені росіяни

За добу українська авіація завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки росіян.

Влучили по позиціях зенітних ракетних комплексів, повідомляє Генштаб у зведенні.

Збили один безпілотник типу Shahed-136.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британська розвідка показала актуальну карту боїв в Україні

“Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за поточну добу уразили три пункти управління, два райони зосередження особового складу, район зосередження артилерії та два склади боєприпасів окупантів”, йдеться у повідомленні.

Від ракетних ударів та безпілотників противника постраждали цивільні об’єкти міста Коростень Житомирської області і низка населених пунктів Запорізької області. З РСЗВ обстрілювали місто Курахове Донецької області.

Так звані російські військові блогери стверджують, що захоплення Опитного має вирішальне значення для подальшого просування Росії до Бахмута. Крім того, російські джерела стверджували, що важкі бої в кількох населених пунктах на південь від Бахмута тривають.

Російські сили зазнають і продовжуватимуть зазнавати великих втрат під час операцій навколо Бахмута. Окупанти за добу в боях навколо Бахмута несуть втрати до 50 осіб пораненими і 50 убитими. Водночас російські війська отримали наказ не довозити артилерійські снаряди на 100 км до лінії фронту в районі Донецька через нещодавні успішні українські удари по російських складах боєприпасів.