Данілов: Переломний момент у війні з Росією вже настав, переговорів на умовах РФ не буде

Попри те, що Росія вимагає від України згоди на переговори, щоб Україна здала свої державні інтереси, переговорів на російських умовах не буде. Переломний момент у війні вже настав.

Якщо РФ хоче завершити війну, президент РФ Володимир Путін повинен забрати своє барахло та чмобіків з України, вивести їх на кордон 1991 року і після цього можна буде говорити про якісь переговори, заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в коментарі 24 каналу.

“Питання нашої перемоги і якою вона буде – питання часу, зараз Росія з усіх боків намагається вийти з нами на переговори, щоб взяти паузу, щоб зібратися знову” – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Росію боятися категорично не треба” в ОП емоційно звернулися до Заходу

Але, за словами Данілова, Україна зацікавлена поставити остаточну крапку в російському питанні, оскільки вона захищає не тільки свої свободу і майбутнє, але і всієї Європи теж.

“Ми будемо боротися, як за свою свободу, так і свободу Європи. Ми на це приречені – Така у нас доля. Повинні зробити так, щоб наші діти та онуки врешті-решт не воювали з Росією, повинні поставити крапку” – сказав він.

Раніше Данілов зазначив, що обов’язковою умовою післявоєнних переговорів з новим керівництвом Російської Федерації буде її ядерне роззброєння.

15 листопада президент України Володимир Зеленський представив лідерам “Великої двадцятки” українські пропозиції з 10 пунктів, які повинні зупинити російську агресію і гарантувати Україні безпеку.

Путін не хоче завершувати війну, він хоче взяти паузу, сказав Зеленський.