Чотири знаки зодіаку, які розбагатіють і знайдуть своє місце під сонцем – фінансовий гороскоп на грудень

Грудень буде успішнішим за попередній місяць. З’явиться більше можливостей заробити та вигідно скористатися своїми заощадженнями. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Зароблятимете там, де інші не сподівалися, – говорить астрологиня. Багато цікавих підказок відшукаєте у соцмережах. Більше читайте й обмінюйтеся досвідом. Не варто йти на курси. Викинете гроші на вітер, а необхідних знань не отримаєте. Більше часу проводьте з близькими. Разом подумайте над розширенням житла. Варто шукати нові дім чи квартиру. На ринку буде багато вигідних пропозицій. Зумієте вдало скористатися заощадженнями. Кінець року буде мегаприбутковим та успішним для Овнів, Дів, Скорпіонів і Стрільців. Ці чотири знаки мають усі шанси розбагатіти і знайти своє місце під сонцем”.

Овен (21 березня 20 квітня)

Після тривалого періоду застою відчуєте внутрішній спокій і впевненість у тому, що все тепер складеться як слід. Ви будете керувати ситуацією, а не вона вами.

Телець (21 квітня 20 травня)

Не чекайте, що все вдаватиметься легко. Якщо хочете чогось досягти, доведеться недосипати і працювати удвічі більше. Гаманець наповниться після 25 грудня. У першій половині місяця купуйте генератори і сонячні батареї.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Вдасться легко змінити професію чи хобі і почати заробляти більше. Лише надмірна сором’язливість завадить. Над цим варто попрацювати. Не варто займатися обміном чи продажем житла.

Рак (22 червня 22 липня)

Затійте генеральне прибирання. Позбавтеся усього, що заважає вашому бізнесу вирватися вперед. Стежте, як життя підкидає чергову удачу. Намагайтеся не пропустити слушного моменту, щоб сісти у потрібний човен. Грудень час подарунків. Почнуть здійснювати мрії.

Лев (23 липня 23 серпня)

Щоб не нашкодити собі, зачекайте з прийняттям важливих рішень до наступного року. Бо скоро через це доведеться нести відповідальність і навіть поплатитися посадою. Якщо шукаєте собі підлеглих, зробіть ставку на молодь. Вона принесе свіжі ідеї та енергетику у колектив.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Не треба записуватися на мовні чи водійські курси. Важко буде зосередитися на навчанні. Викинете гроші на вітер. Відповідальність за сімейний бюджет ляже на ваші плечі. Доведеться шукати підробіток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вихідні на Новий рік та Різдво: чого чекати українцям

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Успіх чекає на тих, хто займається торгівлею, викладацькою діяльністю та юридичною практикою. Зберігайте гроші в надійному місці. Поставте сигналізацію в оселі. Застрахуйте майно.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Почуватиметеся королями. Це місяць нових можливостей. Такий період випадає раз на 20 років. Ресурси, які накопичите зараз, дозволять безтурботно прожити наступний рік. Не лінуйтеся і не давайте собі спуску. Вас підвищать у посаді.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Не спішіть змінювати роботу. Згодом надійдуть набагато вигідніші пропозиції. Продовжуйте вчитися і застосовуйте свої знання на практиці. Стане у пригоді досконале володіння іноземною мовою. Беріть участь у благодійних акціях, підтримайте рідних грошима. Зачекайте з купівлею авто.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

Почуваєтеся піднесено. Вдаватиметься робота, на яку бракувало сили. Велику суму ризикуєте спустити на азартні ігри. Не розкидайтеся грошима. Заощадження згодом стануть у нагоді. Наступного року зумієте вигідно придбати авто чи квартиру.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Не варто змінювати місце проживання. Тим, хто вирушить за кордон, скоро доведеться повернутися додому. Вдалої роботи там шукати марно. Не розраховуйте на спонсорські кошти. Позика стане тягарем.

Риби (21 лютого 20 березня)

Вдасться здійснити неможливе і заробити неочікувано багато. Погоджуйтеся на підробіток. Правильно розподіліть сімейний бюджет. Можете отримати несподіваний спадок від далеких родичів.

Холодними будуть кінець січня та лютий. Грудень фактично весь буде теплий. Матимемо дощі, сніг і слабкий мороз. Синоптик розповів, якою буде погода на різдвяно-новорічні свята.