А ти вже готовий до Чорної п’ятниці?

Цього тижня у багатьох онлайн-магазинах вже стартував щорічний найбажаніший розпродаж Чорна п’ятниця. У цьому році вона припадає на 25 листопада, але останніми роками акційний марафон триває весь тиждень. Традиція розпродажів цього дня з’явилася в США ще в кінці XIX століття, але найбільшу популярність отримала лише у середині ХХ століття. У США цей день супроводжується великим ажіотажем. Магазини відчиняються з раннього ранку, де вже збирається великий натовп покупців. В Україні Black Friday проходить спокійніше. Але тим не менш вона користується великою популярністю.

Маленькі хитрощі підготовки до Чорної п’ятниці

Щоб зекономити під час розпродажу, треба дотримуватися простих рекомендацій:

1. Складіть список покупок. Починайте його писати заздалегідь, тоді ви зможете додати потрібні речі. Список допоможе уникнути непотрібних трат. Під час Чорної п’ятниці у вас буде багато спокус витратити гроші на непотрібні речі. Список допоможе вберегти вас від зайвих покупок.

2. Складіть бюджет. Подумайте, скільки грошей ви готові витратити під час розпродажу. Перед Чорною п’ятницею підготовте готівку або залиште цю суму на банківській карті.

3. Порівняйте ціни. Перед Чорною п’ятницею оберіть магазини, в яких будете купувати товари, та уважно ознайомтеся з їхніми пропозиціями. При цьому дивіться не тільки на розмір знижок. Також зверніть увагу на ціни та умови доставки.

4. Не гайте час. Топові товари розходяться у перші хвилини розпродажу. Тому побачивши потрібну річ, поспішіть її купити. Якщо ви збираєтеся робити покупки в інтернет-магазині, то можна заповнити кошик за кілька годин до старту розпродажу.

5. Зберігайте спокій. Щоб не стати жертвою маркетингу, постарайтеся не купувати непотрібні речі. Саме для цього ви писали список на першій стадії підготовки до Чорної п’ятниці.

Що можна купити під час Чорної п’ятниці

Всесвітній розпродаж це чудова можливість купити дорогі та потрібні речі з великою знижкою. Акції тривають на побутову техніку, електроніку, гаджети, меблі, товари для дому, дитячі речі, іграшки, одяг, взуття, аксесуари, прикраси та інше. Найбільшим попитом зараз користуються всілякі обігрівачі, котли та пічки, не менш бажаними виявляються генератори електричної енергії, павербанки та акумулятори. Також очікувано затребувані автотовари, шини та диски, обладнання та аксесуари до автомобілів.