Російські обстріли на Донеччині ‒ є загиблі й поранені серед цивільних

У ніч на 10 листопада росіяни вкотре обстріляли цивільні об’єкти в різних районах Донеччини.

Били на ділянках фронту від Вугледара до Соледара. Внаслідок російських атак є загиблі та поранені серед мирних жителів, повідомив у Telegram голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

За його словами, одна людина загинула в Павлівці. Під обстрілами також був Вугледар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія готує новий масований удар ‒ у Повітряних силах попередили українців

“На Донецькому напрямку напередодні ввечері й уночі були поодинокі прильоти по Авдіївці. Є один загиблий. Також обстріли зафіксовано у Мар’їнській громаді. Інформація про жертв і руйнування не надходила”, ‒ зазначив Кириленко.

На Горлівському напрямку найбільше від російських обстрілів постраждав Бахмут. За добу в місті загарбники вбили одного цивільного, поранено ще двох людей. Пошкоджено чотири приватних будинки та адмінбудівля. Під обстрілами вночі опинилися околиці Торецької, Світлодарської і Соледарської громад. Там обійшлося без жертв.

Російські загарбники продовжують тероризувати Запорізьку область обстрілами. Близько 7:00 10 листопада окупанти обстріляли регіон, за попередньою інформацією, ракетами С-300. Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух у Telegram.

Росіяни продовжують з різних видів озброєння бити по деяких районах Миколаївщини. Вранці 9 листопада з реактивних систем залпового вогню “Смерч” ворог обстріляв обласний центр.