Оренда фото- та відеостудії від LANET PRODUCTION

Яким би не був складним час, створення фото та відео завжди залишається актуальним. Будь-то сімейне фото, музичний кліп для подальшого розвитку культури, документальне відео про те, що відбувається тощо. Життя триває, незважаючи ні на що. Щоб зробити контент якісним, важливим є не лише наявність професійного відеографа чи фотографа. Подбати варто й про місце зйомки. Хорошим місцем для створення красивої картинки може стати студія.
Переваги створення контенту в студії
Оренда фотостудії або відеостудії необхідна з низки причин:
● Вибудуване професійне освітлення. Від того, яке світло, залежить і картинка. Якщо ви націлені на створення професійного контенту, краще не економити на освітленні.
● Готові локації. Вам не потрібно шукати по місту красиві місця, що підходять до образу. Оренда фотостудії з декількома локаціями дозволить вам створювати контент у спеціально підготовлених для цього місцях.
● Можливість зробити фото чи відео незалежно від часу чи погоди. Якщо ви домовилися про оренду відеостудії або фотостудії, вам не потрібно скасовувати зйомку через дощ або сильний вітер.
До того ж часто, замовивши оренду фотостудії, ви можете скористатися послугами студійного фотографа. Це зручно, якщо ваш фотограф раптово змінив плани або ви не можете знайти відповідного фахівця.
Оренда фотостудії у Києві: LANET PRODUCTION
Якщо ви шукаєте фотостудію в Києві для оренди звертайтесь до LANET PRODUCTION. У нас є знімальний павільйон загальною площею 57 квадратних метрів, на якому розташувались чотири різні локації:
1. Локація для блогінгу. Вона підійде для відео з одним ведучим в кадрі.
2. Класична фотозона. Це універсальна зона із змінними фонами. Серед них є зелене тло, яке можна використовувати як хромакей.
3. Творча локація. Вона відмінно підійде для створення різних перфомансів акторських, танцювальних, музичних тощо.
4. Локація для інтерв’ю. Це декорована зона для зйомки декількох людей у кадрі. Стильний інтер’єр, зручне крісло та диван, стеля з освітленням все це гармонійно підійде для зйомки інтерв’ю чи розмови.
Висота стель у знімальному павільйоні становить 2,7 метри.
Фотостудія у Києві для оренди LANET PRODUCTION пропонує також послуги різних фахівців, зокрема фотографа, оператора, режисера, звукорежисера. До того ж студія знаходиться недалеко від метро Житомирська за адресою: проспект Перемоги, 107. Серед відеостудій для оренди в Києві LANET PRODUCTION оптимальна і за ціною. Вартість оренди становить 375 гривень за годину.
Оренда відеостудії або студії для фото LANET PRODUCTION підійде як для сімейної фотозйомки, так і для створення комерційного контенту. Окрім оренди фотостудії, у LANET PRODUCTION ви також можете замовити обладнання камери, мікрофони, телесуфлер та інші інструменти, які важливі для створення фото та відео.
Контакти:
м. Київ, проспект Перемоги, 107
[email protected]
+380930902782