Окупанти підступно атакували Нікополь: наслідки у фото

Дніпропетровщину в ніч проти 6 жовтня знову атакували окупанти.

Під обстріл потрапили три громади: Нікопольська, Марганецька й Мирівська, повідомив у четвер вранці голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram. Їх атакували п’ять разів.

“Росіяни всю ніч били по Нікопольщині з реактивних систем залпового вогню та важкої артилерії. Попередньо, люди не постраждали”, написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Гради” та важка артилерія РФ “накрила” Дніпропетровщину: фото руїн

У Мирівській громаді понівечені кілька приватних будинків і господарських споруд. У Марганецькій триває обстеження території. Масштаби руйнацій уточнюють.

“У Нікополі зайнялася пожежа в оселі. Її вже приборкали. Пошкоджені 10 приватних будинків, підприємство й лінії електропередач. В інших районах ніч минула без ворожих атак і на цю хвилину спокійно”, ідеться в повідомленні.

Дніпропетровщину в ніч на 4 жовтня також нещадно обстріляли окупанти. Росіяни ударили по Нікопольському та Синельниківському районах. Найбільше постраждав Нікополь, куди прилетіли майже 30 снарядів з російських “Градів” та важкої артилерії. Поранені четверо чоловіків 28, 48, 50 і 66 років. Двоє з них у лікарні.