Окупанти ударили ракетою по міській лікарні. Зеленський різко відреагував

Окупанти ударили ракетою по лікарні в Куп’янському районі на Харківщині. Загинув лікар-анастезіолог.

Медсестра зазнала поранень. Інформацію про інших постраждалих уточнюють, написав у Telegram очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

“Будівля майже повністю зруйнована з першого до четвертого поверху. На місці працюють рятувальники й правоохоронні органи. Завдавати ударів по лікувальному закладу це верх жорстокості росіян!” ідеться в дописі Синєгубова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розстріл росіянами колони з дітьми: Синєгубов розповів про вбитого перевізника (18+)

ОНОВЛЕНО на 19:09

Окупанти ударили по лікувальному комплексу Куп’янської міської лікарні, повідомив у Telegram президент України Володимир Зеленський.

“Ворог продовжує нещадно тероризувати мирне населення. Але кожен окупант має чітко пам’ятати: відплата за кожен удар по наших містах і людях неминуча. День вироку для рашистів обов’язково настане”, ідеться у дописі глави держави.

У Харківській області залишається високою мінна небезпека. Особливо великі ризики натрапити на вибухівки в нещодавно звільнених містах, селах і селищах. У регіоні триває процес розмінування. За минулу добу, 2 жовтня, в області виявили й знешкодили 569 вибухонебезпечних предметів, повідомляв раніше Олег Синєгубов.