Знайшли мертвим 18-річного гвардійця, який чергував біля труни Єлизавети ІІ

У Великій Британії загадково помер гвардієць 18-річний Джек Бернелл-Вільямс. Він брав участь у похороні королеви Єлизавети ІІ.

Солдата знайшли мертвим у казармі в Гайд-парку. Поліція точну причину смерті не повідомляє, пише Daily Mail.

Гвардієць мав ключову роль у прощальній церемонії, коли труну британської монархині везли від Вестмінстерського абатства через Букінгемський палац до Веллінгтонської арки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Букінгемський палац опублікував перший офіційний портрет Карла III із сім’єю

Поліцейські не знайшли у смерті солдата нічого надприродного. Назвали її “несподіваною”.

Лікарі намагалися повернути його до життя, однак безуспішно. Журналісти зазначили, що мати Лора емоційно відреагувала на звістку про смерть сина.

“Ніколи не думала, що скажу це, але вся родина вбита горем через раптову смерть нашого чудового сина Джека Вільямса”, сказала жінка.

Через документ, у якому йшлося про те, що королева Великої Британії Єлизавета ІІ пішла з життя через природну старість, спалахнув скандал.

29 вересня оприлюднили офіційне свідоцтво про смерть. Згідно з документом, опублікованим Національним архівом Шотландії (NRS) 29 вересня, королева померла о 15:10 8 вересня в замку Балморал. Старість була єдиною вказаною причиною смерті без будь-яких інших факторів. Дуґлас Джеймс Аллан Ґласс був зазначений у документі як зареєстрований лікар, що сертифікує.

Але після публікації документа вже встиг спалахнути скандал. Тепер NRS звинувачують у спробі приховати оприлюднення будь-яких подробиць смерті монархині.