Хто знищує колаборантів на Херсонщині – депутат облради розповів про Рух опору

Рух опору Херсонщини продовжує нищити колаборантів попри тиск з боку окупантів.

Ліквідація екснардепа Олексія Журавка й колаборанта Віталія Гура пособників окупантів на Херсонщині це справа рук Руху опору, який працює в тісній взаємодії із ЗСУ. Про це під час брифінгу 3 жовтня розповів депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ігноруйте окупантів українські партизани звернулись до жителів Херсона

“Рух опору Херсонщини працює в кооперації із ЗСУ. Знищення колаборантів, зрадників, військових об’єктів і складів Росії це їхня праця. Попри посилення фільтраційних заходів з боку окупантів, рух опору лише набирає обертів”, сказав Хлань.

Він додав, що Рух опору також проводить інформаційну роботу на окупованій території постійно з’являються “послання” для окупантів.

У центрі тимчасово окупованого Херсона ліквідували колаборанта та екснардепа Олексія Журавка. Попередньо, він був у готелі, де й прогримів вибух. Про це 25 вересня повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

29 серпня на окупованій Херсонщині вбили колаборанта, колишнього нардепа від “Слуги народу” Олексія Ковальова. Зрадник обіймав посаду заступника голови в незаконно створеному окупаційною адміністрацією держави-агресорки “уряді Херсонської області”.