Сестри Кіченок здобули восьмий парний титул WTA в кар’єрі

Українські тенісистки Людмила й Надія Кіченок виграли титул на турнірі WTA 250 в Естонії.

У Таллінні у фіналі наші спортсменки здолали Ніколь Мелікар зі США й Лауру Зіґемунд з Німеччини 7:5, 4:6, 10:7, пише “Великий теніс України”.

Українки зробили два ейси, припустившись шести подвійних помилок, реалізували три з п’яти брейкпойнтів, і програли стільки ж геймів на своїй подачі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Кіченок виграла сьомий парний титул WTA в кар’єрі

“Дякую всім, хто залишився на трибунах, щоб уболівати за нас. Для нас було задоволенням перебувати на цьому корті. Дякую сестрі, ми давно не грали разом, тож було весело”, сказала Надія Кіченок.

“Я приєднуюся до сказаного. Також хочу подякувати всім, хто працював над проведенням цього турніру. Дякую вам за тепле приймання. Сподіваюся, ми приїдемо наступного року”, додала Людмила.

У парному рейтингу WTA Людмила повернулася до 10 найкращих, посівши 10-ту сходинку. Надія піднялася одразу на 17 місць і посідає 79-те місце.

Людмила й Надія Кіченок оформили четвертий спільний титул на рівні WTA й перший з листопада 2018 року, коли стали чемпіонками змагань WTA Elite Trophy в Чжухаї. Загалом вони провели сім фінальних матчів.

Цей парний титул став для сестер Кіченок восьмим за час їхніх виступів у WTA-турі. Цього року Людмила вже тричі перемогла на турнірах WTA, а для Надії це був перший титул у сезоні.