ЗСУ впевнено просуваються на Херсонщині

Збройні сили України впевнено просуваються вперед на Херсонщині.

Офіційно підтвердили визволення Архангельського й Миролюбівки. Про це заявив депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань під час брифінгу 3 жовтня, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Херсонщині “долітався” російський Су-25

“Їх визволили ще кілька днів тому, але заговорили про це лише вчора. Вже є впевненість, що всі контратаки ворога в цих населених пунктах відіб’ють. Також мережею вже гуляє фото з Осокорівки, на якому захисники України фотографувалися біля пам’ятника кавуну”, сказав Хлань.

Також є фото наших військових біля в’їзду в Михайлівку й у Хрещенівці. Це означає, що Золота Балка також під контролем ЗСУ, а вони продовжують упевнено просуватися берегом Дніпра.

“Цю інформацію також підтверджує паніка в соцмережах противника”, наголосив депутат облради.

Про визволення від російських загарбників Архангельського й Миролюбівки на Херсонщині 2 жовтня повідомив президент Володимир Зеленський.

Збройні сили України ведуть активні бої на Херсонщині й закріплюються на вже звільнених територіях. Водночас населені пункти вздовж лінії фронту постійно потерпають від ворожих обстрілів. Про це в ефірі національного телемарафону повідомила керівниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.