У Миколаєві “прильоти”: росіяни ударили ракетами

Вночі 2 жовтня росіяни вдарили по Миколаєву ракетами С-300.

Близько 3:45 влучили біля двох чотириповерхових будинків. Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Будинки пошкоджено.

“В одному з них виникла пожежа. Також зафіксовано влучання біля території лікарні. Загалом унаслідок обстрілу поранені сім людей. Детальну інформацію уточнюють”, зазначив Кім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атака РФ на українські міста й села: трагічну статистику поповнили діти

За інформацією міського голови Олександра Сенкевича, руйнувань також зазнали трансформаторна підстанція, електромережі й газопровід.

“Зараз частина будинків залишилась без світла й газу. Ремонтні бригади вже працюють на місцях і ліквідовують наслідки обстрілів”, повідомив він.

У Миколаївському районі 1 жовтня ворог двічі бив зі 120-мм міномета й реактивної системи залпового вогню “Град” по портовій акваторії та інфраструктурі Очакова. Постраждалих немає.

“Вночі 2 жовтня внаслідок ворожого обстрілу села Шевченко дві людини загинуло, частково зруйновано житловий будинок. У Калинівці Воскресенської громади лунали вибухи. Детальну інформацію уточнюють”, повідомив Віталій Кім.

У Баштанському районі минулої доби були обстріли околиці станції Березнегувате. Обстрілював ворог також околиці Пришиба, Висунська й Березнегуватого. Внаслідок обстрілів пошкоджено п’ять приватних будинків. Постраждалих немає.

2 жовтня о 4:00 обстрілів зазнали околиці села Новоолександрівка Інгульської громади. Обійшлося без постраждалих і руйнувань.

1 жовтня з 12:00 до 19:00 зафіксовані обстріли села Широке, внаслідок чого зруйновано два житлові будинки й чотири пошкоджено, також влучання були в адмінбудівлю. Постраждалих немає.

Вночі 2 жовтня російські окупаційні війська атакували Миколаївщину сімома дронами-камікадзе Shahed-136. Більшість з них збито. Про це вранці повідомили у командуванні Повітряних сил Збройних сил України.

За минулу добу Росія завдала чотири ракетних і 16 авіаційних ударів по українських позиціях і мирних населених пунктах. Ворог 75 разів стріляв з РСЗВ по військових і цивільних об’єктах на території України. Про це вранці 2 жовтня повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.