Дістали “по зубах” – росіяни спробували атакувати Козачу Лопань

На лінії зіткнення на Харківщині тривають бої. Росіяни спробували наступати на Козачу Лопань, але під вогнем наших захисників відійшли з утратами.

Ворог продовжує тероризувати мирне населення області, повідомив вранці 2 жовтня в Telegram голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Росіяни обстрілюють прилеглі до кордону та лінії зіткнення населені пункти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під вогнем росіян опинилися понад 28 міст і сіл на півдні

“Обстрілювали Куп’янськ і населені пункти Куп’янського району, місто Вовчанськ і селище Гатище Чугуївського району. За інформацією обласного Центру екстреної медичної допомоги, у Куп’янському районі з пораненням госпіталізована 71-річна жінка”, зазначив Синєгубов.

Триває розслідування розстрілу цивільної колони в Куп’янському районі 25 вересня. Тоді загинули 24 людини, зокрема 13 дітей і вагітна жінка.

Триває розмінування Харківщини. За минулу добу піротехніки ДСНС знешкодили 704 вибухонебезпечних предмети.

Російський диктатор Володимир Путін, імовірно, більше зацікавлений у тому, щоб утримати окупаційний режим на території Запорізької та Херсонської областей. Він відмовляється укріплювати позиції росіян на Луганщині. Про це повідомляє американський Інститут вивчення війни (ISW).

За добу українські військові відбили атаки російських окупантів у районах населених пунктів Козача Лопань, Виїмка, Бахмутське, Бахмут, Весела Долина й Первомайське на Донеччині.