Найкраще підійдуть для офісу. П’ять варіантів джинсів для стильного образу

Сьогодні легко знайти джинси, які поєднують у собі універсальність і вишуканість.

Такі моделі можна підібрати і для офісних буднів. Але, крім крою та стилю, варто подумати про їхню зручність і поєднання з різним взуттям. Восени носити джинси в офіс можна з класичним верхнім одягом тренчем, довгим пальтом, стьобаною курткою, шкіряним блейзером або костюмним жилетом, пише НВ.

Сорочка із щільної тканини завжди поєднується із джинсами. Обирайте білу, чорну чи блакитну в оксфордському стилі.

Широкі джинси є однією з найпопулярніших моделей цієї осені. Найчастіше вони мають високу талію. Це робить їх стильним варіантом для светра-оверсайз.

Джинси прямого крою та з високою посадкою це стильна база для вишуканих поєднань. Для лаконічного образу в офіс заправте в джинси сорочку чи просту білу футболку та накиньте жакет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лаконічно й стильно: показуємо сукню, яку француженки носять цілий рік

Невимушений розкльошений силует візуально подовжує ноги й робить будь-який ансамбль ефектнішим. Зі взуття обирайте шкіряні туфлі-човники.

З широких білих джинсів обирайте ті, які мають щільний, а не еластичний крій. Для офісу згодиться молочний або колір слонової кістки. Додайте до джинсів водолазку в рубчик, светр-поло, стильний блейзер або сорочку на ґудзиках. Із взуття підійдуть елегантні човники, балетки, лофери або класичні кросівки.

Чорні скінні є практичним варіантом для холодного сезону в комбінації з різним трикотажем і верхнім одягом. Це також стильна альтернатива легінсам та базовим чорним костюмним штанам.

Стилісти назвали і показали варіанти осіннього джинсового тренду, який носять зараз французькі модниці.

Саме джинсовий комбінезон, як модний “привіт” з 1990-х, буде в тренді всю осінь. Експерти рекомендують міксувати джинсові комбінезони з білими базовими топами, лонгслівами, футболками з принтами і сорочками з рюшами.