Божевільний путін ставить світ на межу Третьої світової війни – Порошенко в ефірі Polsat

Петро Порошенко

Повномасштабна війна росії проти України

Оголошення “часткової” мобілізації означає, що війна тепер прийшла в кожен російський дім

Оголошення росією про анексію частини українських територій – це трагічні дні для усього світу. Своїми божевільними рішеннями путін наближує Третю світову війну.

Про це Петро Порошенко заявив у ефірі польського телеканалу Polsat.

“Те, що відбулося на окупованих територіях, не є референдумом. Це як проводити референдум у сталінському ГУЛАГу чи концтаборах, під дулом автомата. Це робиться лише для того, щоб приховати злочини путіна”, – пояснив політик.

Він звернув увагу, що оголошення так званої “часткової” мобілізації означає, що війна тепер прийшла в кожен російський дім.

“У російських чоловіків є вибір – піти в армію і померти в Україні, або взяти в руки зброю і скинути путіна. Мобілізації в росії не було з часів Другої світової. Сьогодні путін мобілізує людей на вбивство українців. Це означає, що ця війна дійшла до кожної російської родини. Кожен новий крок путіна веде до розпаду і знищення росії”, – вважає лідер “ЄС”.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

На його думку, російський диктатор усе ніяк не зрозуміє, що живе в новій реальності, в якій Україна довела – рф вже ніхто не боїться.

“Якщо ми не зупинимо путіна в цей момент, він увійде в Польщу, він піде в країни Балтії. Тому, допомагаючи Україні, ви інвестуєте у власну безпеку”, – запевнює Порошенко.

Тож Україна має отримати сучасну зброю. А російський диктатор – понести відповідальність у Гаазі.

“Ми також повинні виключити росію з ООН… Європа, світ і, нарешті, росія мають бути депутінізовані. Тільки це може гарантувати нашу безпеку” – впевнений політик.

Він додав: “Ми повинні зробити все, щоб Україна вступила в НАТО. Початок переговорів про членство України в НАТО зупинить ядерний шантаж путіна”.

  • Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.