День янгола 30 вересня: сьогодні вітають власниць популярних імен

30 вересня у церкві шанують святих мучениць Віру, Надію, Любов та їхню матір Софію. А от їхні тезки нині відзначають іменини.

Gazeta.ua пропонує обрати для причетних душевне вітання та яскраву листівку.

Бажаю міцної віри у свої сили та в те, що все буде добре, світлої надії на краще майбутнє. Нехай любов наповнює серце і перемагає будь-які прояви негативу, живить і відновлює душевні сили. А мудрість буде допомагати в непростих життєвих обставинах і стійко долати будь-які труднощі. З Днем Віри, Надії, Любові та Софії!

***

Сьогодні іменини у чудових жінок Віри, Надії, Любові та Софії. Ви символ цнотливості, тепла і жіночності. Нехай ваші святі покровительки завжди оберігають вас від негараздів і поневірянь. Віра в диво осяває ваш шлях добрими вчинками, надія в серці не тьмяніє ні на мить, а любов буде відданою супутницею протягом усього життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні іменини святкує особливе чоловіче ім’я

***

Вітаю з Днем Віри, Надії, Любові та матері їх Софії! Бажаю впевнено йти вперед по життю, створюючи свій власний світ щастя і радості. Бажаю не залишати близьких в біді та не проявляти байдужості до навколишніх. Бажаю живити своє серце любов’ю і доброю надією. Бажаю нікому не дозволяти надломити віру у твоїй душі. І нехай кожна мить буде чарівною, а кожен день прекрасним.

***

Вітаю тебе зі світлим святом! Нехай ніколи не проходить любов, завжди з тобою буде віра в краще, і навіть в найважчі моменти нехай не залишає тебе надія!

30 вересня щороку православні віряни шанують пам’ять мучениць Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. Святі жили в Римі в часи царювання імператора Адріана (117-138 рр). Софія благочестива вдова. Ростила трьох доньок – Віру, Надію та Любов. Такі імена вони отримали на честь трьох головних християнських чеснот. Софія була глибоко віруючою християнкою, тому виховала дочок у любові до Бога і вчила не прив’язуватися до земних благ.