Лаконічно й стильно: показуємо сукню, яку француженки носять цілий рік

Шанувальницями капсульного гардеробу є саме француженки. Вони усвідомлено підходять до шопінгу та віддають перевагу універсальним і позачасовим речам.

Модниці обирають елементи гардеробу, які можна носити цілий рік і не залежати від сезону. Це, зокрема, і про сукні. А їхньою найулюбленішою є сукня-комбінація, пише НВ.

Саме її можна стилізувати безліччю способів і для різних випадків. Варто лише обрати сукню нейтрального кольору чорного, білого, молочного який легко можна міксувати з базовими предметами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Варіант на всі випадки: без якого верхнього одягу не обійтися цієї осені

Француженки носять шовкову сукню в білизняному стилі в комбінації із сорочкою, кардиганом і човниками для формального образу. Або ж можна додати затишний светр чи джемпер на плечі та кросівки для повсякденного аутфіту. Також для цього підійдуть як високі чоботи, так і човники або босоніжки.

Восени ця сукня має чудовий вигляд і під тренчем. Для офісу можна поєднати її з блейзером. Сукня на тонких бретельках матиме вдалий вигляд і поверх ошатної блузки.

Бохо-шик знову стає актуальним цього сезону. Історія цього тренду тягнеться більш як 200 років.

Дехто впевнений, що ця богемна культура була заснована як контркультура наприкінці XVIII ст. після Французької революції. Інші вважають, що французьке слово bohémien було зневажливим терміном, який вперше використали для опису ромів. Так чи інакше, термін бохо описував частину суспільства, яка вела нетрадиційний і часто кочовий спосіб життя, що відбивалося на їхній естетиці.