російські ракети забрали життя цілої сім’ї з Дніпра: що відомо про нічну атаку рашистів (Відео)

Обстріл Дніпра

Повномасштабна війна росії проти України

Службою порятунку проводяться пошуки однієї дитини

У ніч на четвер жителів Дніпра розбудив сигнал повітряної тривоги і майже одразу після нього – серія вибухів. росіяни завдали по місту ракетного удару. Один із боєприпасів поцілив по приватному сектору. Леонід та його родина вціліли дивом.

“Там де спав онук, саме вони вискочили, впало пів стелі. Синові розбило голову. Невістки голову розбило шибками. Все, що пережили. У гараж, у стінку. Вона й урятувала напевно”, – розповідає Леонід.

У цьому будинку жила сім’я з чотирьох осіб. Двох дорослих і дитину знайшли під завалами без ознак життя майже одразу. Про загибель ще одного хлопчика стало відомо по обіді.

“Одна з ракет влучила в приватний сектор міста Дніпра. На місці прильоту виявлена воронка діаметром приблизно 10 метрів та глибиною приблизно 7 метрів. На місці прильоту пошкоджено 61 приватний житловий будинок та 4 житлових будинки повністю зруйновані. Зараз службою порятунку проводяться пошуки однієї дитини”, – зазначив рятувальник ГУ ДСНС в Дніпропетровській області Ігор Гетало.

Крім того, обстріл пошкодив понад півсотні машин. Але й на тому рашисти не зупинилися. Услід за першою прилетіла друга ракета. Цього разу в місцевий базар. Троє людей, які перебували там, поранені.

Коли ранком люди прийшли на роботу, жахнулися. Працювати їм більше ніде. Людмила на цьому базарі торгувала понад 20 років. Каже через обстріл без майна залишилося з десяток підприємців.

“Вирва велика. Серце кров’ю обливається. Вирва велика. Рознесло у людей ролети. Контейнер винесло. Відчинило двері вибуховою хвилею. Товар весь на вулицю. Ролети постраждали практично всі”, – скаржиться Людмила.

Сусідка Людмили по торговельному майданчику Анжела попри відчай радіє, що обстріл відбувся вночі, а не вдень, коли тут велелюдно. Сама ж підприємиця втратила увесь товар разом із кіоском, в якому він зберігався. Як жити далі – не знає.

“Щоб вони, падлюки, горіли в пеклі! Що я їм можу сказати. Мати з кардіо-стимулятором, я без роботи. Це був єдиний достаток у моєму житті”, – бідкається жінка.

Поки дніпряни оговтувалися від пережитого, рашисти з “Ураганів” обстріляли Зеленодольську громаду. Боєприпаси поцілили по промисловому підприємству о 8-й ранку, коли люди саме поспішали на роботу. Унаслідок обстрілу близько двох десятків людей були поранені.

Вікторія Ковальова, Олександр Пронський, Дніпро, “5 канал”

Нагадаємо, 29 вересня окупанти також обстріляли Миколаїв: пошкоджено музей та навчальні заклади.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.