У 7, 12 і 18 років: хто із зіркових дітей змінив стать або намагався зробити це

Син засновника Tesla та SpaceX Ілона Маска 18-річний Ксав’є втілив давню мрію у життя та змінив стать. Хлопець також відмовився від прізвища знаменитого батька. Тепер Ксав’є трансгендерна жінка, на ім’я Вів’єн Джена Вілсон. Днями Вів’єн у новому тілі потрапила в об’єктиви папараці в Санта-Моніці.

Хто ще із дітей зірок вирішив змінити стать або прагнув зробити це, дізнавайтеся в матеріалі.

Американська акторка Шарліз Терон виховує двох названих дітей. Зірка всиновила темношкірого хлопчика Джексона в березні 2012 року, а три роки по тому темношкіру дівчинку Августу. Коли Джексону виповнилося 7 років, Терон розповіла, що від трьох років він почувається як трансгендерна дівчинка. Акторка дозволила дитині носити одяг для дівчаток, пише ТСН.

Донька зіркового експодружжя Анджеліни Джолі та Бреда Пітта Шайло від дитинства одягала хлоп’ячий одяг, носила коротку стрижку і просила називати її Джоном. У 12 років за підтримки батьків Шайло почала приймати гормони, щоб змінити зовнішність відповідно до ідентифікації. Та згодом дівчинка передумала змінювати стать: відростила волосся і змінила стиль, почала носити сукні та наносити легкий макіяж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осадча показала рідкісні фото із сином у його 20-річчя

Первісток американської акторки Синтії Ніксон з’явився на світ біологічною дівчинкою. Втім, у 18 років Сем твердо вирішив, що хоче стати хлопцем. Аби зрозуміти дитину, Ніксон звернулася до психотерапевта. Зараз син акторки трансгендерний чоловік. Ніксон зізнавалася, що її дитина стала набагато щасливішою, коли стала чоловіком.

Донька американської артистки Дженніфер Лопес 14-річна Емма не визначилася, ким хоче бути. У червні вона виступила разом із зірковою матір’ю на стадіоні у Лос-Анджелесі. Тоді Лопес і здійснила камінгаут доньки. Коли оголошувала про їхній спільний виступ і говорила про Емму, то використовувала займенники “вони” та “їх”. Донька Лопес є небінарною персоною та поки не визначилася, ким вона хоче бути: хлопчиком чи дівчинкою.

@christinathesupermom Jennifer Lopez JLO surprises audience at at the Blue Diamond Gala by the Dodgers foundation. Excuse shaky camera at end I was in shock myself.#jlo #jenniferlopez #jloandemme #dodgersfoundation #bluediamondball #jlosurpriseguest #tmz #jloperformance ♬ original sound – ChristinaTheSupermom

Усе більше знаменитостей наважуються публічно зізнатися в нетрадиційній сексуальній орієнтації. Але є й ті, які продовжують приховувати особисте, боячись осуду суспільства і неприйняття.

Одним з останніх українських знаменитостей камінгаут здіснив учасник шоу “Холостячка-2” Андрій Хветкевич. Він зізнався, що вже зустрів кохання. Обранцем його став мешканець Колумбії. Але Хветкевич не єдиний із зірок, хто наважився розповісти про нетрадиційну сексуальну орієнтацію.