Маріонетки Кремля попросили Путіна розглянути питання про приєднання захоплених територій України до РФ

Маріонетки російських окупантів у частково окупованих Луганській, Херсонській і Запорізькій областях звернулися до російського диктатора Володимира Путіна з проханням розглянути питання щодо приєднання захоплених територій України до РФ.

З відповідними зверненням виступили ватажок так званої ЛНР Леонід Пасічник і херсонський колаборант Володимир Сальдо. Про це повідомляє пропагандистське видання “РІА Новини”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які санкції накладуть на окуповані території України: у ЄС дали відповідь

Пізніше з аналогічною заявою виступив і так званий глава окупаційної адміністрації Запорізької області Євген Балицький.

Ймовірно, за ними піде і звернення ватажка так званої ДНР Дениса Пушиліна.

На окупованих територіях України оголосили результати псевдореферендумів. Їх оприлюднили керівники окупаційних адміністрацій.

Так, за включення так званої ЛНР до складу РФ нібито проголосували 98,42% жителів, окупованої частини Запорізької області 93,11%, окупованої частини Херсонської області 87,05%, так званої ДНР 99,23% жителів.

Президент Володимир Зеленський назвав фарсом псевдореферендуми. Він заявив, що будь-які злочинні дії Росії нічого не змінять для України.

Фейкові “референдуми” відбувалися під контролем російських військових, які супроводжували членів “виборчих комісій” під час псевдоголосування як у приватних помешканнях, так і на дільницях.