Черговий російських топменеджер убив себе

У Москві помер директор з комунікацій дочірньої компанії РЖД “Цифрова логістика” Павло Пчельников.

За попередньою інформацією він здійснив самогубство, повідомляють російські ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Директор російської корпорації випав з катера й помер

Тіло 52-річного Пчельникова знайшли на балконі власної квартири.

Він закінчив Фінансовий університет при уряді РФ, обіймав посаду директора з комунікацій ТОВ “Цифрова логістика”. Спеціалізувався на вантажних перевезеннях. Ще місяць тому він публікував фото з відпустки.

На початку травня знайшли мертвим екстопменеджера нафтової компанії “Лукойл” Олександра Суботіна. Смерть мільярдера в Митищах Московської області нібито настала після антипохмільного сеансу в шамана.

Це не перший випадок смертей колишніх і чинних російських топчиновників. В іспанському місті Льорет-де-Мар знайшли тіло колишнього топменеджера найбільшої російської приватної компанії з видобутку газу “Новатек” Сергія Протосені. Тіла дружини й дочки Протосені з ножовими пораненнями також були виявлені в кімнатах вілли, яка належала родині.

Напередодні в Москві у власній квартирі були знайдені мертвими колишній віцепрезидент російського Газпромбанку Владислав Аваєв, його дружина й дочка. За попередніми даними, Аваєв спочатку застрелив сім’ю, а потім себе.

У Росії знайшли мертвою сім’ю мільярдера Василя Мельникова. Дружина, чоловік і двоє їхніх синів 10 і 4 років зарізані в елітній квартирі в центрі Нижнього Новгорода. У загиблих дітей і жінки виявили ножові поранення. Тіло чоловіка було у ванній. Загиблий власник компанії “Медстом”, що займалася постачанням обладнання та матеріалів для лабораторій і медустанов. За однією з версій, бізнесмен страждав на депресію через фінансовий крах. Тому вбив дружину й дітей, після чого скоїв самогубство.

У селищі Ленінське під Санкт-Петербургом знайшли мертвим Леоніда Шульмана главу транспортної служби “Газпром Інвест”. 25 лютого в цьому ж елітному селищі виявили труп Олександра Тюлякова. Він працював заступником гендиректора розрахункового центру Газпрому з корпоративної безпеки.