Через ракетні удари по Запоріжжю є багато руйнувань – включення (Відео)

російські війська завдали ракетного удару по Степногірську у Запорізькій області

Повномасштабна війна росії проти України

В самому Запоріжжі зруйновано об’єкти цивільної інфраструктури, пошкоджені будинки

Ракетний удар по Запоріжжю росіяни завдали близько опівночі. Городяни чули 9-ть потужних вибухів. Попередньо, ворог знов застосовував ракети зенітного комплексу С-300.

Запуск ракет відбувався з села Благовіщенка. це населений пункт, неподалік тимчасово окупованого Енергодару.–

В самому Запоріжжі зруйновано об’єкти цивільної інфраструктури, пошкоджені будинки. Здебільшого у людей у квартирах вибиті вікна, шибки та двері. Наразі відомо щодо трьох постраждалих, їх з легкими травмами ушпиталено.

Одна з ракет потрапила в автостоянку-мийку. Постраждали близько 20 автомобілів. Внаслідок нічної російської атаки ушкоджено, щонайменше, сім житлових будинків. Зараз на місці подій працюють відповідні служби. 

Руйнувань зазнав ще один об’єкт в Запоріжжі. Також одна з ракет поцілила в будову поблизу міста в Запорізькому районі. Постраждалих немає.
У Запорізькій області протягом минулої доби здійснили обстріл 21 населеного пункту. Як результат, надійшло 74 повідомлення про руйнування цивільної інфраструктури.

Нагадаємо, російські окупанти вкотре обстріляли Дніпропетровщину. 23 вересня накрили вогнем Нікопольський район. Таким чином початок дня почався з обстрілами та загиблими.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.