Полякова з доньками у Лондоні провела Єлизавету II в останню путь

Українська співачка Оля Полякова разом зі своїми доньками вшанували пам’ять королеви Єлизавети II на прощальній церемонії у столиці Великої Британії Лондоні.

17-річну Марію та 10-річну Алісу зірка привезла у Велику Британію на навчання. Оскільки перебувають в Лондоні, вирішили відвідати траурну церемонію. Про це Полякова розповіла в “Сніданку з 1+1”.

“Це така історична подія, 70 років правління Єлизавети II. Без перебільшення епоха, ми з дівчатами дивились серіал про королівську родину, тому вирішили завітати”, сказала співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем’єр України і перша леді у Лондоні вшанували королеву

Зірка розповіла, що приїхала до Лондона поселити дітей у гуртожиток, оскільки Маша вступила до британського ВНЗ, а Аліса відтепер перебуватиме там в школі повного циклу.

Полякова поділилася, що для неї було складним рішенням відправити на навчання за кордон молодшу доньку, адже вона намагалась це зробити набагато пізніше.

“Вона ще маленька і, якщо чесно, ніколи не хотіла вчитись за кордоном. Але війна вирішила інакше. І я б дуже хотіла звернутись до українських матерів у гарячих точках, там, де дійсно летять бомби. Я вас прошу, дівчата, вивозьте дітей куди-небудь. За кордоном тяжко, але все-таки є допомога, приймають”, поділилась співачка.

19 вересня монархиню Єлизавету II, яка правила країною найдовше (70 років), провели в останню путь. Відбулася церемонія похорону королеви у Вестмінстерському абатстві та урочиста служба у каплиці Святого Георгія у Віндзорі.

Офіційний державний похорон розпочався о 13:00 за Києвом у Вестмінстерському абатстві, куди тіло королеви перенесли з Вестмінстер-холу у супроводі нового короля Карла III, а також принців Вільяма та Гаррі. Наприкінці відспівування о 13:55 в абатстві та по всій Великій Британії відбулася хвилина мовчання.